Hemkommen från ett trevliigt besök

Nu är vi hemkomna från ett trevligt besök i Salo. Konstutställningen var på Konsmuséet.

   Det var Aldolf Bocks målningar med havsmotiv, där fanns också andra konstnärer som hade samma ämne i sina tavlor.Bara stället som muséet är på, så är en sevärdhet tycker jag. 🙂 Sedan bjöd mammas kusin oss på en god lunch, och det  är alltid lika trevligt att träffa släktingarna. 🙂

 När vi var hemma igen, ringde jag till Jakobstad åt vårdpersonalen och meddelade att jag kommer hem på söndag. Vårdaren blev glad av att höra min röst, och sa att hon hade tänkt på mig. Det var roligt att höra. 🙂 Vi pratade en stund, sedan kom vi överens att på måndagmorgon träffas vi. 🙂  

Nu ska jag gå ut en sväng. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.