Jag är ivrig men lyckas hålla mig lugn.

Det är spännande tider som jag lever i! 🙂 Nu talar jag om mitt ”projekt”som gäller bloggen, det kunde ni kanske ha räknat ut. 🙂 Ja jag är ivrig men lyckas hålla mig lugn, och försöker att inte prata hela tiden om saken. Annars kan mina nära och kära bli led mitt tjat, och det vill jag inte. 🙂 Efter middagen började jag ändå prata om det samtalsämnet. Min mor lovade ringa nästa vecka till Folkpensionanstalten, för att höra sig för om hur snabbt vi skulle få en tid dit. Det lugnade ner mig,  då mamma sade vad hon kunde göra. 🙂

Nu har jag inte hört desto mera från sidan , Tjäna pengar på din blogg. Jag registrerade mig dit efter att jag mailade, fick nog instruktioner att gå vidare, men förstod mig inte riktigt på. 🙂  Först måste jag ta reda på andra saker, innan jag kan tänka på fortsättningen på ”projektet.”

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.