Sista semesterveckan

Vi har mulet men ganska varmt väder. I natt hade vi åskväder igen, lite dunder hörde jag  innan jag somnade men det lär ska ha blixtrat ganska ordentligt. Nu börjar sista semesterveckan, otroligt vad tiden går. Tja, det är väl på tiden att jag börjar arbetet tror jag, för att några människor har ringt och frågat när kommer jag på jobb igen. 🙂 Jag har ju en vecka ännu att njuta, 🙂 så jag tänker inte slösa mina tankar på jobbet, men om en vecka är jag lite illa tvungen att göra det. 🙂

Idag blir det att vi bara slappar och tar igen oss efter helgen. 🙂 Det var ganska intensiva dagar vi hade. 🙂

 

Ha det skönt! 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.