Jag blev så glad!

Det blev sent igår kväll, vi fortsatte kvällen på min mosters terass. Vi satt och pratade, min kusin lagade pizza som vi åt längs nattimmarna. Det blev sådant åskväder efter en varm sommardag, blixtrarna syntes från olika håll på himlen, ett slag var åskan ganska nära oss. Sedan kom ett rejält regn också, men det gick ingen nöd på oss, vi hade ju tak över oss. Klockan var närmare tre innan jag somnade.

 Vi började dagen med brunch, alla fick komma till oss och äta. Det var allt från stekt ägg och bacon, härligt att sitta och äta en sen frukost ute i solen. Lite senare kom mina två andra kusiner hit, som hade övernattat i Svartå. Efter brunchen tittade vi på DVD som vi gav till födelsedags present åt min morbror, det var en videofilm som var filmad för 20 år sedan. Filmen var ganska rolig att se. Ja som ni kanske redan har sett på bilden, så tog  jag sol i elrullstolen och vippade ryggstödet bakåt, fungerade bra som solstol. 🙂 Idag var det lite hett i solen. 🙂

Jag blev så glad över en kommentar här på bloggen. Det  var av min assistent som kommenterade, då jag skrev att jag var smått fundersam över hur det kommer att bli om hon får det nya jobbet. Assistenten skrev att hon är ledig minst ett halvt år och då kan hon vara med mig  så mycket jag vill och orkar. Oj vad jag kände mig glad och lättad.  🙂 Sedan skrev jag ett personligt meddelande  åt henne, hur kommentaren gjorde mig så glad. 🙂 Saker och ting ordnar sig på ett eller annat sätt. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.