Hur ska jag stå ut??

I vintras var jag jätteglad då en vän började jobba som min fritidsassistent hos mig. Vi har ju känt varann i över 15 år nu och arbetat i många år tillsammans.  Någongång i våras sa hon att hon hade en dröm att jobba utomlands i värmen på vintern.

Nu i kväll började vi skriva med varann på facebook. Assistenten skrev att hon fick jobbet,  som ännu var lite osäkert med. Sedan skrev jag ett svar och frågade henne, hur ska jag stå ut om hon far i väg och lämnar mig. ”Vet inte” Kom det som ett svar. Ja nu måste ni förstå att det var lite på skoj som jag frågade, men ändå lite på allvar. 🙂 Visst är jag glad för min assistents skull. 🙂 Tiden visar sig hur det blir. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.