Helgen med släkten

Det är ett sånt underbart sommarväder som vi har idag med sol och värme. 🙂 På förmiddagen var vi till Karislojo och handlade mat för helgen, vi är lite större gäng då. Denhär helgen kommer att vi vara med släkten, i morgon ska min morbror fira sin 60 årsfest i Svartå. Efter festen kommer morbror och hans fru och bo hos oss. Vi har ordnat lite program sen när vi kommer hem från tillställningen. 🙂

På eftermiddagen fick vi besök av min kusin, som är pojke till min morbror. Jag minns inte när jag senast har träffat, men det är alltid lika trevligt att se honom. Ja sådana planer har vi i helgen. 🙂 Nu säger jag varken bu eller bä om jag kommer att hinna vara på datorn, för att det vet jag inte. 🙂 Bäst att säga ingenting, har jag lärt mig. 🙂

Ikväll ska vi bada bastu och bjuda min kusin på lite kräftor. 🙂 Åt alla mina läsare. 🙂

🙂 Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.