å en sommardag

Äntligen kom värmen som man har gått och väntat på. Det kändes varmt strax från morgonen, ett molntäcke som snart sprack upp till strålande solsken. Jag satt och drack mitt morgonkaffe ute på terassen, såg ut mot sjön och njöt bara av stunden. Allt var så underbart tyst och stilla.

 Idag fick jag leta fram lite tunnare kläder att ta på mig, det blev en skjorta med halvlånga ärmar och ett par tunna jeans. Så beslöt jag att nu kunde man vara barfota och tog på mina crocs, just sådana dagar tycker jag om, då man får klä på sig så lite som möjligt. 🙂 Å en sommardag, ja vi har inte haft så många av dom, nu gick det ej att klaga på vädret. 🙂 Det har blivit mest att vara ute idag, nu har vi en paus efter maten. Annars har jag inte hunnit vara på datorn förrän nu. Jag har en lämplig stund  att sitta och skriva lite om dagen. 🙂

 

🙂 Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.