Låter intressant……

Ja jag var kanske lite för optimistiskt, då jag skrev att vädret hade blivit halvklart. 🙂 För att nu är det mulet. Igår kväll märkte vi att vår gamla tv började ha ett surrande ljud föir sig, pappa for idag in till Lojo och köpte en ny. Under tiden plockade vi med mamma jordgubbar och tog upp potatis till middagen. Jag har alltid haft det ganska lätt för att tala med mamma. Så jag berättade för henne om mina funderingar och tankar kring bloggen, medan mamma rensade jordgubbarna och vi hade tid att prata. Min mor förstod mina tankar. Visserligen finns det saker som måste redas ut, alltid är det värt att prova på saker och ting.

På eftermiddagen kom två killar med den nya tv:n, tja lite större och en modernare version än vår 15 – 20 år gamla. Efter middagen berättade jag om mina planer för pappa, som sa att det låter intressant…. Det känns bra att jag har kunnat prata om mina tankar och fått stöd för mitt ”projekt.” Nu är det bara att gå vidare, en del saker får nog vänta tills jag kommer upp till Jakobstad. 🙂  

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.