Krondillen var svårt att få tag på

Det har ju varit kräftkok här hos oss idag som ni säkert har läst om, och till det behövs krondill eftersom det ger smak åt kräftorna. Redan på förmiddagen började jakten på krondill, vi kollade på några sommartorg och i några mataffärer, men nej, där fanns det inget dill. För säkerhets skull köpte vi vanligt dill. Vi odlar ju ingen dill själv eftersom det inte har lyckats trots våra försök.  Det verkade att krondillen var svårt att få tag på. Jag for med i bilen som sällskap åt min mor, då vi skulle åka efter kräfforna. På hemvägen stannade vi vid en trädgård, där fanns det inte heller dill. Ibland är det som om man inte vill ge upp, så vi körde lite längre än det var meningen från början. Till slut hittade min mor krondill i en butik. 🙂 

Hej svejs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.