Har varit ute och njutit av det soliga vädret

Jag har varit ute och njutit av det soliga vädret. Ni har väl sett bilderna på Miljonbellsen, ja jag ville ta en bild av den, för att kunna följa upp och se hur blomman växer. Nu i år tänkte jag försöka att få Miljonbellsen att övervintra. Har läst på Internet att det skulle gå att få  växten att överintra, och det kostar ju ingenting att testa. 🙂

Jag var med mamma i trädgårdslandet, jag höll henne sällskap. Gräset var fortfarande lite vått efter regnet, så jag satt mest i elrullstolen. Det är inte roligt att falla och bli våt. Pappa gjorde lite skogsarbete, här i Karislojo trakten har vi en enorm växtkraft i naturen. Några träd blev borttagna men det knappt märks, bara att ljuset kommer bättre fram i skogen.

Ja sådant har vi sysslat med idag. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.