Snabbvisit till Lojo

Jag började prova mina festkläder, när vi ska fara till östra finland i helgen, då har vi opera, ett bröllop och en konsert att gå på.  När vi for från Jakobstad tog vi de kläder som vi tyckte att skulle passa. Ja festkläderna hade jag inte provat på en tid. Kläderna gick nog på mig, men en aning trånga var de. Det känns inte skönt att vara,om kläderna är alltför trånga.

Det blev att vi for på en snabbvisit till Lojo. Vi hittade två jackor eller kavajliknande övredelar åt mig, handlandet gick snabbt och smidigt. Jag var nog nöjd med kläderna. 🙂 Hela resan tog kanske två timmar, då är det 30 kilometer åt ett håll.

Under tiden som vi var och shoppade, så hade vi en karl som grävde grundet till ett lider. Byggnaden kommer att komma att vara bakom villan, där ska vi ha ved, olika redskap och gräsklipparen Så packar vi inför resan, vi startar i morgon bitti. 🙂 Jag kommer nog inte kanske att hinna skriva medan vi är på resan, men jag lovar att jag ska sedan berätta om helgen. 🙂  Sådant sysslar vi med idag. 😀

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.