Jag blev bjuden på lasagne

På eftermiddagen kom min morbror med sin fru på kaffe, de hade varit Svartå som är ganska nära oss. Vi bjöd på jordgubbar och glass. Gott! 🙂  Vädret klarnade upp till kvällen, så vi for och plockade jordgubbar. I år får vi massor med bär på jordgubbsplantorna.

Sedan gick jag och hälsade på min kusin som hade kommit till grannvillan. De hade gäster och höll på att laga mat i en pizzaugn ute på gården. Min kusin frågade mig om jag ville smaka på lasagnen som var i ugnen. Jag svarade ja det kunde jag, om jag inte störde dem. De påstod att jag inte gjorde det. Jag blev bjuden på lasagne som var god, och trevligt hade vi. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.