Ville jag byta skjorta?

Ja i morse var jag tvungen att trycka på alarmet, för att hinna gå på frukost innan dagens program skulle börja. Då kom en ung tjej in till mig, hon frågade om jag ville byta skjorta. Tjejen var en sommararbetare. Jag svarade ja och med andra kläder. Hela tiden som den unga flickan hjälpte mig, så frågade hon ”vad.” jag tänkte få nippor av allt frågandet, men jag höll mig lugn.
Meddelandet om att jag ville ha en annan terapeut till simningen, hade inte gått fram. Vårdaren lovade vara vid bassängen, aom gjorde mig trygg, då jag var tvungen att ha terapeuten som jag inte tyckte om. Nej, simningen gav mig inte så mycket idag, fötterna var lite spändare och började att kramppa mellan varven.
Sedan hade jag slutintervju med läkaren och fysioterapeut. Vi gick igenom olika saker och pratade om nästa petiod.
Skönt att vara hemma igen. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.