Yrhöna

Jag var en yrhöna som inte kunde bestämma sig vid vilket bord jag skulle sitta och äta i matsalen. I dag var det ganska mycket folk i matsalen, när jag såg omkring mig om jag skulle se några bekanta att gå och sitta med. Just då såg jag till ingen, nå jag gick och satte mig vid ett bord där det var ledigt. Strax efter såg jag två bekanta i matkön, jag flyttade till bordet bredvid för att där skulle vi få bättre plats. Min väninnas man sa att svärmor var med och de var tre stycken, frågade om jag ville komma till samma  bord som dom. Jagycvarade, ja det kunde jag göra, så än en gång blev det att byta bord.

Sedan fick jag hjälp med att fylla i frågeformuläret, vad jag tyckte om att vara här. Lite senare märkte min väninna då hon såg på mitt morgondagens program, att jag hade simning med en estniskt fysioterapeut. Samma terapeut som jag inte tyckte om i  fijol, hon kunde inte riktigt finska och förstod inte mig. Jag vågar inte lita på henne, och ännu mindre i vattnet då jag själv känner mig osäker. Nej, det gick inte för sig, vi gick till kansliet och sa att jag ville ha en annan terapeut till simningen. Vårdaren lovade skicka ett meddelande åt fysioterapeuterna.

Nu har denhär yrhönan packat lite för hemfärden i morgon. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.