Ett under har skett

Idag hade vi ganska varmt men kvavt väder, man hade kunnat vänta sig åska som aldrig kom. Regnet kom senare på eftermiddagen. Vi var tvungna att skiljas och ta farväl av vår vän, som åkte hem idag. Det blev ett tomrum efter henne.

Nu har jag inte rört datorn sedan i fredags, eftersom jag hade tagit förgivet att musen var sönder. I kväll startade jag om datorn på skoj, musen gav inga livstecken men då tryckte jag på några musknappar. Och plötsligt började musen att fungera! Då blev jag glad och lycklig över att min mus fungerade. Vet inte vad för fnatt musen hade fått men vilken lättnad det är att den fungerar. Ett under har skett. 🙂  

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.