Bingo och karaoke kväll

Det har varit bingo och karaoke kväll i kväll. Bingo spelades uppe på avdelningen, tyvärr så var inte turen på min sida. En från personalen höll bingo åt oss. Det blev två varv som vi spelade, men annars spelar jag aldrig bingo hemma. Tja, visst går det att spela det några gånger i året. Efteråt bjöds det på kaffe. 🙂
Sedan var vi på karaoke,min väninna hade lovat sköta om kvällens karaoke och tekniken. Nu var det mera folk än senaste gång, då var det bara vi tre. I början av kvällen var det lite problem med ljudet, men det fixades och lät bra. Vackra låtar sjöngs. Trevligt att höra andra människor sjunga, men själv har jag ingen sångröst. Ja det var en bra kväll.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.