Tårarna bara kom

På dagen var jag hos sjuksköterskan, vi gick igenom resultatet från testet. Jag fick full pott, alltså 100 % på mitt sociala liv. 🙂 Sedan började min joystickmus att kråmgla, den slutade att fungera. Ibland hjälper det att man byter port på datorn, men inte ett tecken på att musen skulle ha reagerat.

Jag ringde åt mamma och berättade om problemet. Då kände jag att en klump växte i halsen på mig och hade nära till tårar men jag kunde heida mej. För jag är en sådan människa som inte visar så lätt sina känslor, då jag gör det ja så brakar det lös. Visserligen kan jag använda den vanliga musen också men alla knappar fungerar inte så bra. Jag gick på kvällens dragspelskonsert, det var en tyskt okester. Min väninna tittade och frågade mig om jag fick musen att fungera, men jag skakade på huvudet som ett svar. Kände hur en tår rullade nerför min kind, så kom det en till och en till… Tårarna bara kom och jag kunde inte längre heida mig, vi var tvungna att gå bort därifrån och upp på rummet. Jag fick en dum känsla, men min väninna sa att det var okej och småningom lugnade jag ner mig. Det är härligt att ha såna vänner.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.