En bråd morgon

Jag fick en bråd morgon, väckningen hade jag beställt klockan halv åtta. Tio, fem före åtta tryckte jag på alarmknappen, klockan hann bli nästan kvart över  innan jag fick hjälp. Dagsprogrammet skulle börja prick klockan nio. Vårdaren sa att hon går och hämttar frukosten åt mig hit till rummet, medan jag väntade på henne så kom en annan vårdare till mig. Det var så  att alarmljuset fortfarande var på i korridoren, och hjälparen trodde att ingen hade hunnit komma och hjälpa mig. Plötsligt hade jag två människor hos mig. Fukosten hann jag nog äta. 🙂

Till jumppan hann jag komma i tid. Vi hade mycket effektiv käppjumppa men det var bra. Efteråt hade jag fysioterapi, vi var på studsmattan. Först studsade vi och jag skulle försöka hålla balansen. Till slut tänjde vi mina ben. Sedan hade jag Voicemassage som är en intressant grej. Intressant hur terapeuten trycker på olika punkter vid halsen, närheten av kiinderna och nacken. Ibland känns det som om skulle kittla. Nu efter lunchen har jag haft några timmar ledigt så jag passar på att skriva lite.

Vädret är halvmulet men ganska varmt. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.