Bobollsmatchen

Nu har jag varit på första bobollsmatchen i mitt liv. Måste medge att jag inte förstod mig så mycket på spelet,  men att få uppleva stämningen var härligt. Vi kom in gratis när vi satt i rullstol.Matchen var mellan Kankaanpää och Kouvola. Det var en härlig varm sommarkväll. Jag köpte en grillkorv som var riktig god, om det finns korv på något ställe så är sannolikheten ganska stor att jag köper en. För att jag är en stor korvvän. Tyvärr blev det så att Kankaanpää förlorade. Det var roligt att vara med och titta. 🙂

Jag vill förklara åt dig som accepterade vänförfrågan i facebook, varför jag tog bort dig. Jo det var så, att först efteråt märkte jag att jag var på min privata profil, men nu har Hej svejs Susie skickat en ny vänförfrågan till dig. Jag  hoppas verkligen att du accepterar den också. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.