Neeej, dethär är mitt rum…

Efter simningen läste jag kommentarer som jag hade fått, vad roligt att människorna har börjat våga skriva på bloggen. Jag förstår tyska men skriver inte, så jag skriver hellre på engelska. Då jag satt i lugn och ro vid datorn, kom  en vårdare med en rehabiliteringscenters kund till mitt rum och gick på wc. Jag vinkade åt vårdaren att hon skulle komma till mig, så frågade jag vad det var frågan om. Sedan sa jag  neeej, dethär är mitt rum. Vårdaren blev lite till sig och bad om ursäkt, så gick hon bort med kunden.

På ergoterapi funderade vi om det skulle gå att sätta en ögla fast vid telefonen. Öglan skulle underlätta bärandet av teleonen. Efter lunchen var jag hos sjuksköterskan och gjorde ett test. En fråga var att har jag känt mig nedstämd under de senaste fyra veckor, då skulle man ringa in svaret som man tyckte att passade bäst för stunden. Sista jumppan var effektiv. Vi jobbade med bollarna och gjorde alla möjliga rörelser med dem. Jag anmälde mig till morgonkvällens bobollsmatch.

I kväll har jag med tjejerna suttit ute, det var soligt och varmt väder. Vi såg en Golden retriever valp som var 13 veckor gammal. Den var så gullig och härlig valp.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.