Fick lite hemlängtan

Teatern var helt acceptabel, men roligare skådespel har jag nog sett. Miljön där teatern befann sig var vacker. I kväll hjälpte nattskötaterskan mig med tvätten. Det skedde ett misstag, nattkrämsburken gled från nattsköterskans hand och föll ner på golvet. Burken gick sönder, och hon var så ledsen över händelsen. Jag försökte trösta henne och sa att sånt händer. Då ville jag inte visa mina känslor, att innerst inne i mig var jag också ledsen. Sköterskan gav mig 20 e för att gott göra misstaget.

 Efter att nattsköterskan hade gått, så kände jag att jag ville ringa åt mamma. Jag berättade om det som hade hänt i kväll. Tiden här har jag annars tyckt att har gått bra, men efter samtalet fick jag lite hemlängtan. Det kommer ibland sådana stunder som man börjar längta till sina nära och kära. Nu tror jag bestämt att sängen kallar mig, det är över midnatt. Jäsp, jäsp, jäsp!!!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.