Måndagen avslutades med härlig pianomusik

Dagens första program var  konditionssal som vi hade i grupp. Först gjorde jag lite käppträning med armarna. Sedan for jag och tramppade på Motomed, en konditionscykel, vars motor kan hjälpa dig att tramppa. I början hade jag för högt motstånd, men när vi satte på lite lägre motstånd, märkte jag att mina ben fick jobba. Tramppadet fick benen att slappna av.

En stund senare hamnade jag i en pinsam situation. Vet inte hur jag hade sett på programmet, att jag hade massage klockan 10.00,  jag for dit och väntade på turen. När ingenting började hända, kom en av terapeuterna och såg att min massage var först klockan 10.45. Minst sagt kände jag mig lite bortgjord, men jag gick upp på rummet. Mamma skickade ett textmeddelande på Mariadagen. Sedan massagerade massören mina ben, allt från låren till vaderna. Det kändes riktiigt skönt. 🙂

Då var det dags för rehabiliterings intervju, med en läkare, sjuksköterska, fysioterapeut och jag. Vi funderade på målet för nästa rehabiliteringsperiod, det blir väl något med gåendet. Vi får väl se vad det blir för övningar som jag kommer att få med mig hem. 🙂  Sedan hade vi bowling, jag hade en ställning varifrån jag skuffade ner bollen. Tyvärr var vi så många i gruppen och en terapeut som hjälpte oss, så vi hann inte många kast. Annars var det kul.

Jag var och klippte mig, snyggade till hårett. Det togs lite av topparna och pannluggen. Måndaggen avslutades med härlig pianomusik, det var en ung kille som spelade i aulan. Musiken lät så vackert. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.