En lättare dag

Idag var det en lättare dag, vi hade några dagsgrupper på programmet. Man fick sova lite längre som kändes skönt. 🙂  Nuförtiden ska det vara program på lördagar då man är på rehabilitering. Morgongruppen var mer eller mindre kaotiskt, människor kom och gick, som mest var vi 26 personer i ett rum. Där var det frågesport med olika gåtor.

Sedan  gick vi till en kåta,(utebyggnad där man kan ha en öppen eld och man sitter liksom i en ring) tyvärr är jag inte säker på hur det skrivs. Därinne var det varmt och mysigt, vi grillade korv och drack pannkaffe. Medan vi satt inne i kåtan, hade det börjat regna och senare såg jag att temperaturen visade på + 10 grader.

I kväll beställde jag och mina väninnor pizza till avdelningen. Vi for en våning upp, där fick vi äta i fred. Så fick vi glass med kinuski sås från avdelningen. Det var gott! 🙂 Ja idag hann jag inte vara så mycket på datorn, sådana dagar har man ibland. Härligt att få vara med sina vänner. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.