Fysioterapi gånger 2

Jag fick vänta lite längre på hjälp på morgonen, det var någon i personalen som hade blivit borta. Det var ingen fara när det var en timme tills dagens forsta program började. Så jag hann bra gå ner och äta frukost. 🙂  Idag hade jag fysioterapi gånger 2. På första fysioterapipasset blev det ganska mycket att jobba med benen.

Sedan var jag ledig ända tiill lunchen. Då passade jag på att gå och beställa en klippning åt mig. 🙂 Efter lunchen hade vi socialaktivitetsgrupp, där skulle vi beskriva fritiden med hjälp av bilder. Jag tog två bilder, ena var med människor på och andra hade en blomma. För min del blev beskrivningen om vänskap och blomskötsel.  På andra fysioterapipasset försökte vi få mina vrister och fötter att slappna av, som var lättare sagt än gjort. I alla fall kändes det ganska skönt.

Vi har lite växlande väder, ibland sol och ibland mulett. Sedan gjorde vi samma promenad som igår.  Jag kom till rummet, rinngde några samtal innan jag började skriva om dagen. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.