Vågade inte ta risken…

Karaokekvällen var trevlig men för min del blev den ganska kort. Min väninna sjöng med sin ljuvliga sångröst,”Sommaren är kort.”Varför blev karaokekvällen kort, nu  börjar ni kanske  att undra.  Ja, historien till allt detta hände för ett år sedan då jag var här. Det var en fredagkväll, jag kom till avdelningen en halv timme senare än vanligt och klockan var ungefär 21.30. Jag tänkte att det var ändå fredag.  Nattskötaren som var en man, kom och hjälpte mig. Plötsligt säger han åt mig, att han har inte tid att hjälpa mig. Jag borde vara färdig klo. 21.00. Varfför hjälper nattskötaren alkoholpåverkade människor i säng mitt på nätterna. Det kändes för orättvist, jag gjorde en reklammation till ledningen om händelsen.

Nu i kväll hade jag lite otur, då samma människa var i natt på jobb. Jag blev lite tveksam när jag hörde vem som var på jobb, annars kunde jag ha tänkt  mig vara lite längre på karaoke. Vågade inte ta risken och gick  till rummet. Händelsen lämnade en bitter eftersmak efter sig.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.