Dagen började med simning

I morse fick  jag äta min frukost på rummet, då dagen började med simning genast klockan åtta. Simningen kändes ganska skönt, jag behövde inte anstränga mig så mycket. Mina ben slappnade av så  småningom i det varma vattnet, som det var meningen också. I vattnet går det lättare  och rörelserna kännss inte så tunga.

Jag klarade mig själv på läkarundersökningen, ingen behövde vara med och ”översätta”” mitt tal även om läkaren var en ny människa för mig. Hon gjorde rutinmässiga saker såsom:mätte blodtryck, lyssnade på hjärtat och lungorna. Allt var bra. 🙂

Senare på dagen fick jag min rumsnyckel så nu kan jag gå och komma hur jag vill, utan att be personalen öppna dörren åt mig. Vi gjorde en promenad med motionsgruppen här i närheten av rehabilitteringscentret, det var skönt men det fanns myggor då vandringsleden gick lite vid skogskanten. Så slutade dagen med curling som var kul. Min vännina och jag konstaterade att det märks nog, på vem som har en CP-skada. Kordinationen är inte så lätt för oss, klotet for hit och dit. I alla fall är det roligt att vara med och spela, och det är det som räknas. 🙂

I kväll är det karaoke, så vi tänkte gå ner och titta. 🙂

Hej svejs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.