Första dagen i Kankaanpää

Nu hoppas jag att datorn vill samarbeta med mig, för att på eftermiddagen skrev jag två gånger ett inlägg om första dagen i Kankaanpää, men så försvann allt som jag hade skrivit. Vet inte om det beror på nätverket här, att signalet är lite svag men nu använder jag av nätstickan. Förargligt då ens text helt plötsligt försvinner.

Ja det blev en tidig väckning för oss, halv sex var vi tvungna att stiga upp. Resan gick bra och en kvart timme fortare än vad bilens navigator hade räknat ut. Vi var framme 20 före tio. På vägen kom det ett litet ”men” nyckeln till släpkärran hade blivit på viillan men pappa sågade upp låset då vi kom fram.

När vi kom till avdelningen och skulle få ett rum, först sades det att jag får ett dubbelrum. (På förhand hade jag önskat mej ett enkelrum) Personalen gjorde ett fint jobb och ordnade så att jag fick ett eget rum. 🙂 Sedan hade jag intervju med sjuksköterskan, vi gick igenom mina varrdagliga saker. Jag fick programmet för hela rehabiliterings perioden. Dagarna börjar klockan 8.00 som är för tidigt både för mig och min kropp, så vi får se om det går att ändra på tiden. Jag bad om att få en annan nyckel som är lättare att använda. Kylskåpet fick jag till rummet när jag bad om att få. Visst var jag krävande men bara lite. 🙂

Fysioterapiundersökningen gick bra, jag fick komma med önskemål för  perioden. Simning var en av mina önskemål. Mina föräldrar åt lunch här innan de for tillbaka tilll villan. Några vänner och  jag hade avslappningsgrupp, det kändes skönt att få koppla av efter maten. I kväll har vi suttit och pratat mina väninnor och jag. Nu sitter jag på mitt rum, kikar med ett öga på fotboll Portugal – Spanien match.  Sådan var min första dag här i Kankaanpää.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.