Känner mig lugn

Jag kan säga att jag känner mig lugn inför Kankaanpääs vistelse. Förra året var jag både lite rädd och ängslig eftersom det var första gången, tur att jag hade min goda vänninna med mig. I år har jag två väninnor som är där samtidigt, och nu vet jag vad det hela går ut på. Bäst att hålla sig lugn och ta emot allt som rehabiliteringen har att bjuda på.

Idag funderade jag på att, vart har en vecka här på villan gått. Det känns som om det var igår vi flyttade hit ut till villan. Men det är ju bara i början av min semester. Först ska jag njuta av en skön kvällsbastu innan jag tänker på morgondagens resa. 🙂

 

🙂 KRAM 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.