Är framme på villan

Ja igår blev det inte så mycket skrivet, då jag hade lite annat att tänka på. Miljonbells, den blommande pelargonen och kinarosen som jag fick i måndags, fick flytta med mig ut till villan. Jag for med taxi till mina föräldrar’, så fick vi min elrullstol dit. Sedan kom min bror och hjälpte att lasta elrullstolen på släpkärran.
Vi startade halv sju på kvällen och var framme ett på natten. Jag somnade lite i bilen, var trött efter arbetsdagen.
Nå.nu är vi framme på villan och det känns bra. Vi har soligt och ungefär 20 grader. Var och handlade inför midsommar. Sedan var vi och hälsade på min moster med man som är vår granne.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.