Ändrade planer

Ibland kan det bli lite ändrade planer, som det blev för oss idag. Från början var det meningen att vi skulle fara på torsdag ner till villan som vi har i södra finland mitt emellan  Åbo och Helsingfors, stället heter Karislojo. Det blev  att vi bestämde oss för att köra ner  redan i morgon kväll, då är trafiken lugnare och vi har ju släpkärran med min elrullstol. Visserligen kommer vi att starta ganska sent men det är ljusa kvällar.

Jag fick min  dator i kväll, min bror var här och kopplade maskinen till det lokala nätverket. Nu fungerar allt som det ska, så kan såret på armen börja bli bättre. 🙂 Längs kvällen har jag packat och satt fram saker som jag ska ta med mig, ja vi är sex veckor borta så det gäller att komma ihåg allt. Det är ungefär 440 km. till villan. Min vårdare  skrev en lapp åt dom hur mina blommor ska skötas.  Sedan gjorde jag ett uppehåll med tidningen medan jag är på semester. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.