Tar jag för mycket tid???

På helgerna är det skönt att ta det lugnt, då har man ingen tid att passa. Vårdarna brukar vara hos mig så länge som det behövs.
Vi skulle plantera om den nya pelargonen, då den hade både en inner- och en ytterkruka. Det såg inte bra ut tyckte jag. Saken var okej, vi hittade allt utom en grej som jag sökte men hittade inte. Vårdaren blev lite nervös och sa att hon borde fara till följande ställe, vilket gjorde mig en aning stressad. Jag fick den känslan, tar jag för mycket tid??? Nå, pelargonen blev planterad, då var klockan halv elva.
För mig kändes det inte bra. Alla är vi så olika människor, så är det bara.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.