Tar det lugnt

Jag gillar inte då folk säger, att man inte ska bry sig om något tråkigt har hänt. Senast idag fick jag höra det, som var hänvisning till veckans tråkighéter. Då tänkte jag för mig själv, Susie, tar det lugnt. Människor vet inte hur jag känner det, så kom inte då och säga att man ska släta över allt. Så enkelt är det ju inte.
Idag blev det ugnskorv och sallad till middag, som passar till en fredagkväll. Sedan toppade jag pelargonerna, för att hålla en viss form på dom. klasskamraten skrev åt mig, att det var mera arbete med datorn än väntat men det var på gång. Jag har ju min telefon som jag kan skriva på.

Hej svejs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.