Det känns så skönt

Idag känns det så skönt, jag mår bättre när allt det tråkiga är över för denna gång. Det tar ju en stund innan jag kan känna mig hel. När jag väntade på Vippari träffade jag en vän , vi pratade om hur jag hade det. Så ringde min klasskamrat och frågade om jag var hemma, han skulle komma efter dator. Jag sa att jag väntade på bilen , som råkade komma just då. Jag fick ju åka en god stund innan jag var hemma, men datorn hade blivit avhämtad. Vårdaren var på plats då de kom efter datorn.
Jag berättade för mamma om en tanke/dröm, som jag inte vet ännu hur det ska gå till. Nu har jag blivit smått intresserad av, hur man försörjer sig på bloggskrivandet. Inte vet jag om det blir något men man får ju drömma.
Sedan skrev jag kort som personalen lovar skicka för mig, medan jag är på semester .

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.