Blir lätt iriterad

På eftermiddagen efter kaffet fick jag hjälp med att hitta koden på min dator, som jag skickade på textmeddelande åt min klasskamrat. Han ville veta modellen innan han kommer på torsdagen och söker datorn.

Under de senaste två dagarna har det varit mycket som har iriterat mig, känner att det har kommit för nära mitt privata liv och hem. Visserligen förstår jag att som en ny i personalen, vill man fråga om min och deras säkerhet, dessutom följa enligt schemat man har blivit upplärd. Jag säger inte att det är fel, men man måste också följa mina önskemål och vanor. Oftast kan jag kompromissa som jag gjorde idag med tvättmaskinstöpseln, att då hon är här eller mig drar vi ut töpseln. Annars har jag haft sladden hela tiden i. Då kände jag hur iritationnen inom mig växte .  Iritationen satt kvar  i kroppen när jag skulle jumppa, mina ben lydde mig inte. Vid middagen ifrågasattes en del saker, jag sa hur jag ville ha det. Kände på mig att dethär gillar inte jag.

På bjärgas var det skönt även om det blev myggigt mot kvällen. Vi var bara några, en del deltog i NICE RUN som ordnades i Jakobstad. Örterna hade  minsann vuxit så att med vissa  sorter hade vi bråttomt att plantera ut i örtagården. Vi fick kaffe och grisar på pausen. Kom hem vid halv nio tiden, då blev min duschkväll ifrågastt, att borde man byta ut till en annan kväll. Då sa jag på skarpen, att jag har jumppat idag, vill gärna duscha mig och vill inte byta dag.  Vid kvällstvätten va r vi ganska  tysta.

Nu blev det en hel del gnäll igen, ibland blir jag iriterad även för små saker. Nej, idag va r jag ingen modell kient har jag på känn.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.