Jag känner mig okej

Idag känner jag mig okej, ännu igår kväll fick jag en konstig känsla, som var blandat med en sorts tvivlan och osäkeerhet. Gjorde jag rätt eller fel att skriva. Vid frukosten fick jag prata utt om gårdagens händelse, som kändes faktiskt skönt. Solen skiner, det tycks bli ganska varmt så jag tänkte ha mina plantor lite ute och vänja sig med utetemperaturen.

Nu funderar säkert på hur det går med algbekämpningskuren, den verkar vara riktigt effektiv medel och bakgrundsbilden börjar komma fram. Igår och idag har jag en paus med dropparna.

På jobbet är det okej, jag har skött mina uppgifter. Vi har smått pratat med varandra, min arbeetskamrat och jag. Det är bäst att hålla en viss nivå, som det känns bra att arbeta tllsamans på. Å andra sidan har jag bara fem morgnar kvar tills semestern börjar så det ska jag nog klara av. 🙂 Nu har jag börjat räkna arbetsdagaar till min semester, det känns bra och skönt. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.