Kan ingenting åt tvångsrörelserna

Mitt funktionshinder gör att jag ibland får tvångrörelser,till exempel att handen knuffar i misstag till någon sak. Idag var det en telefonlur på jobbet som for ur plats. på bordet Åt tvångrörelserna kan jag ingenting, de bara kommer. Jag bad om hjälp att få hjälp med att sätta luren på plats, människan som hjälpte mig sa lite med förargad röst i mina öron, hur hoppade luren bort? Med smått ångerfull röst sa jag flera gånger förlåt, människan hörde men brydde sig inte om och gick sin väg. Då kände jag mig lite sårad, jag var bara luft för henne. I nästa stund var allt som om ingenting skulle ha hänt. Ibland uoplever jag psykiskt tungt, då man får ett negativt bemötande .

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.