Ibland känns det som om jag vill göra något annat

Nu ska ni inte missförstå mig, att jag inte trivs med mitt jobb för att det gör jag. Är oerhört glad att ha ett arbete som man får gå till varje dag. Jag har jobbat i sju och ett halvt år, tycker om mina arbetskamrater även om jag skulle önska ett bättre uppförande av en del. Dagens händelse var något som jag inte kunde bara hålla inom mig, kände att jag måste få uttrycka mig. Kanske gjorde jag fel då jag skrev om händelsen, men jag måste få visa mina känslor, och det har jag rätt till.

Ibland känns det som om jag vill göra något annat, fast jag vet inte vad jag vill bli när jag blir stor. Jag beundrar min skolkamrat som vågade bli företagare. På grund av funktionshindret har jag en del begränsningar, som försvårar arbetsmöjligheter. Visst är jag nöjd med jobbet, men det kunde ju vara roligt att pröva på något annat. På arbetsmarknaden är det visserligen svårt för funktionshindrade att hitta jobb. Jag kan ju ha drömmar, om jag någon gång  skulle börja med………………………………..?

Tänkte glömma berätta om att sommararbetaren började hos oss idag, hon verkar vara riktig trevlig.

Hejsvejs 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.