Trevligt att träffa sina gamla klasskamrater

Jag var till Sunds  Trädgård, som är ett blomparradis för blomälskare och jag hör  till en av dom. Där får man tiden att gå hur lätt som helst. Man kan roa sig man att gå omkring och se på blommor och andra  vackra  saker. Jag  köpte lite blomjord och en Miljonbells som hade tre olika  färger i en planta. 😀  Sedan planterade vi om mina plantor i större krukor. Jag bestämde mig för att göra Mårbacka Pelargonen till en inomhusväxt, för att jag har en viss känslovärde för den.

Vid tretiden kom två gamla klasskamrater till mig, vi gick i samma  klass  för funktionshindrade, det var i lågstadiet. (Jag gick ju i   ett  vanligt högstadium och gymnasium.) Den ena klasskamraten är datanom, han lovade kika på datorproblem  som jag hade. Ja det var lättare sagt än gjort. Vi drack kaffe i mellan, hade  en trevlig diskussion. Vår klasskamrat som också  var med  så han var lite  tystare, medan vi två pratade på. Lösningen till en datagrej Alive traffc feedjt verkade vara ett hopplöst fall, ja  vi hittade inte det  som vi sökte efter.   Till sist gav vi upp, så tog vi itu med Internetexplorerproblemet. Ja internetexplorer ville inte heller samarbeta  med  oss, fast hur vi än försökte installera programmet på nytt. Nej, det gick inte.

Till slut frågade klasskamraten av mig, om datorn hade blivit rensad, jag  svarade nej det hade inte blivit. Datorn är tre år gammal  men har inte blivit rensad. Han lovade att han kunde göra det  en annan dag, och skulle forska vidare  i grejen med bloggen. Det var trevligt att träffa sina gamla klasskamrater, tyvärr har det blivit för sällan.  Vi kom överens att vi borde  förbättra oss och  träffas lite oftare. 🙂

En sån dag har jag haft, och vi är inne på  en ny dag. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.