Barnkalaset :-)

Igår fick jag vink om en taxi, som jag beställde tills vi skulle fara på barnkalaset idag. Det var en ny chaufför som verkade vara en hygglig typ. Vi pratade lite g rann under resan. När vi kom f ram, beställde jag, när vi skulle åka hem. Det gick bra, när chauffören förstod mitt tal så jag kunde  sköta saken alldeles själv. 🙂

Födelsedagsbarnet  tyckte om muminglaset och kortet ville han visa upp för alla som kom på kalaset, muminglaset   tyckte hans syster (mitt gudbarn) också om. 😀 Båda glas kom genast i användning.  Ja jag kände ju alla  som var bjudna till barnnkalasetl, det var fem barn så det var lite liv i  luckan. Det var trevligt att träffa människor som man inte ser så ofta. Nu såg man att min väninna hade fått  en liten mage. Ja  det var roligt att vara på kalas, men tyvärr var det  regnigt  väder.

Ja en  trevlig  dag  hadd jag. 🙂

Hej svejs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.