Akvariesakerna

 

Jag ville visa akvariesakerna som jag beställde  På eftermiddagen var jag nyfiken på hur rengöringsappaten/pumpn fungerar. Så vi testade apparaten, alldeles suverän var den och sög upp smutset från bottnet. Ja vi gjorde ett kort test som gav ett gott resultat. Det var enklare än med en slang, för att då var man tvungen att tömma akvariet när vattnet kom med smutset. Ja jag var verkligen nöjd med apparaten.  😀

Sedan  började jag på en kur som förebygger algförekomst, det är droppar som droppas i vattnet i några dagars tid. Redan nu tycker jag att vattnet ser klarare ut och fiskarna har blivit aktivare. Det kan ju vara på grund av att jag gjorde båda saker idag, men vi får väl se. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.