Konstigt, konstigt.

När jag kom hem gick jag genast och handla. Luften kändes varmare, just då blåste det inte. I butiken hittade jag till och med en present åt födelsedagsbarnet, det var ett  ljusblått glas med en muminfigur på, jag köpte ett pink glas åt hans syster. Henne ville jag inte glömma och ville vara rättvis. 🙂 Efter att jag hade druckit kaffe startade jag datorn som gick på, men internet  fungerade fortfarande inte och dessutom efter en stund stängde maskinen sig igen. Jag stängde av huvudströmmen för en liten stund. Just då höll jag på att bli desperat.

Sedan startade jag datorn på nytt, samma sak igen med Internetexplorer. Jag letade fram koden till bredbandsanslutningen, men tyvärr kunde jag inte tyda min brors handstil. Så gick jag in på Monzilla Firefox som av någon underlig anledning fungerade. Det var ju konstigt, konstigt. Min bror ringde att han kommer i kväll och se på problemet. Då är det bara att vänta.

Hej svejs 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.