Händelserik kväll

I kväll har det hänt ganska mycket. Mamma ringde och berättadé att nu hade de köpt till villan en gräsklippare, som man kan sitta på. Det var ju bra eftersom vi har ganska mycket gräs att klippa. Jag sa åt min mor att hon får hålla ett öga på min far , nu när han har fått sin nya ”leksak”,
Jag blev bjuden till ett barnkalas på söndag, min väninnas pojke fyller år. Så jag ordnade att min stödperson jobbar både lördag och söndag hos mig , och hon kommer med på kalaset.
Efter ett tag började internet att krångla, och det slutade med att datorn stängde av sig. Vi drog ut strömmen ur datorn men det hjälpte inte, först fick maskinen nog ström , sedan slocknadé den bara. Jag ringde min bror som lovade komma i morgon till mig och se på problemet.  Så jag skriver inlägget på telefonen, visserligen går det men det är lite jobbigare för handen. Allt går när man vill. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.