Djurvärlden är grym

I vintras köpte jag några nya fiskar till mitt akvarie. En fisk var blå-lila och ganska stor, den var ståtlig och vacker. Den fångade upp ens blick, man kunde se på fisken hur länge som helst. Det tog en tid innan fisken blev van att simma med dom andra fiskarna, så den gick och gömde sig under grönväxterna. Sedan börja simma glatt med alla de andra. Det var roligt att se på akvariet med fiskar som var av olika färger.

Förra veckan kom jag på att jag inte hade sett till den blå-lila fisken på ett tag. Jag trodde att den hade gått och gömma sig  under växterna igen  Idag blev jag smått orolig, när jag fortfarande inte hade sett till den. Djurvärlden är grym ibland, fiskarna kan äta upp varandra. Om fisken skulle ha haft en ”naturlig”död, skulle kroppen flytit upp på ytan, eller då skulle man ha sett kroppen ligga någonstans på bottnet. Nu hade jag inte sett inga av dessa tecken.

Efter jobbet försökte vi med håven se efter fisken bland växterna. Det fanns absolut inga spår efter fisken, de andra fiskarna måste ha ätit upp den helt och hållet. Lite besviken blev jag faktiskt. Fisken som var så fin, var nu borta. Förresten fick jag mina akvariesaker på posten idag, de verkar vara riktigt bra

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.