Det börjar hända något i grannhuset

I november kom det ett besked att huset där jag  bodde i, skulle tömmas på två, tre veckor. Det var på grund av hälsoskäl, eftersom man trodde att det möjligen fanns mögel i byggnaden. Ovanför oss fanns ett privat demenshem i två våningar, som blev tvungna att flytta till stadens hotell. Min granne for till en annan ort, till all lycka hittades det en lägenhet åt mig i huset bredvid och en lägenhet åt utvecklingstördaparet på andra sidan av gatan. Vi blev alla upprörda, både vi som bodde där och personalen, allt var oväntat. Dessutm blev det bråttomt. Alltså flyttningen skedde i december, januari.

Under vinterns lopp gjordes det fuktighetsmätning där i huset, resultatet var att det var fukt där. I flera månader stod byggnaden tom och det hände ingenting. I dag såg det ut som att det börjar hända något i grannhuset, åtminstone var det remontkillar som var där och bar ut något. Jag och mina grannar återvänder nog inte till huset då renoveringen blir klart, eftersom människan som äger demenshemmet vill ha hela huset.

 

Hej svejs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.