Visste varken ut eller in

Dagen var bra. Jag  fick några blomkrukor av mamma, som jag tänkte plantera mina blomplantor i och sätta dem på terassen. Igår berättade jag för min bror att tangentknapparna på min bärbara dator börjar komma lös. Då sa min bror att jag borde ta den vanliga tangenbordet från mammas, för att ett tangentbord på bärbara datorerna inte är så hållbara. Sedan får vi hitta på en annan lösning.

Vädret idag har varit växlande, ibland har solen skinit och plötsligt hade kommit en regnskur. När jag skulle fara med taxin hem till mig, sa jag åt pappa, att jag tar tangentbordet med mig, nå han tog lös det. Sedan blev det tal om att varför jag behövde, så kom min mor på att om jag nu tar tangentbordet, då kan hon inte läsa sin e-post i kväll. Till slut visste jag varken ut eller in vad jag skulle göra och taxin väntade på mig. Det blev att jag lämnade tangenbordet hemma och så kommer mina föräldrar med det till mig i morgon, så gick jag in i bilen och åkte iväg. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.