Nysdag

När jag vaknade kände jag att ögonen var lite röda. Tur som det var hade vii ögondroppar här hemma, som hjälpte ganska fort. Sedan gällde att hinna ta anthistaminen i tid innan nysningen sätter i gång, det är så som jag reagerar mot pollen. Medicinen hjälper relativt bra, bara enstaka nysningar. Vi gjorde en liten tur på stan, vädret var mulet och blåsigt men ändå ganska  varmt. Ett av affärerna hade dörrarna hela tiden öppna. Där inne började jag att nysa, jag funderade om det blir en nysdag. Aldrig förr har jag haft så besvvärligt mot pollen. Vi hittade ett och annat i den affären, det var på REA-försäljining innan butiken ska flytta. Bland annat hittade vi ett par tygskor åt mig. 🙂

Sedan kändes det skönt att komma hem, jag hade nyst flera gånger under  den korta stunden som vi var på stan, bestämde  mig för att vara inne för resten av dagen. Småningom lättade med nysandet, och därute började det att regna.

Ha en skön lördagseftermiddag. 🙂

 

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.