För tolv år sedan

Ja dagen var bra även om det började ganska häftigt i morse. Nu idag har mina tankar gått tillbaka till år 2000,,(tolv år sedan, då jag tog studenten) dels tanken på hurudant väder ska årets studenter och alla andra som slutar det långa skolåret.

En del händelser kommer man ihåg för resten av liv. Min studentdag 2000 är just en sån dag, jag och mina kära föräldrar minns det ännu. Vi hade hoppats på en vacker och solig dag, och trodde att man skulle kunna sitta ute. I stället blev det en kall, regnig, och blåsig dag, ändå var det en av de  första dagarna i juni. Vädret hindrade dock inte stämningen på min stora dag, det var stort för mig. 🙂  I morgon är det tolv år sedan, tänk vad tiden går, men visst är jag lika ung som då….. eller vad  tror ni? 🙂

Ha en skön kväll. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.