Vacker tanke

Styrka, självförtroende, frihet från destruktiv fruktan, det är jag som väljer om rädslan är destruktiv eller kreativ med resultat i livet efter det. Det valet är inte svårt idag. Jag väljer kreativt… Vad väljer du? Jag möter rädslan och gör den till min vän idag, inte till min fiende som förr och då ger mej rädslorn…a otroligt mycket,när jag tagit itu med dom och gått emot dom. Jag kommer aldrig mer att stå ensam i några svåra situationer, nu när jag valt en annan väg i livet, om jag inte återigen väljer att stå ensam. Jag är ALDRIG ensam om jag inte själv väljer det. Jag valde ensamheten med egot förr, det är det egot gör, gör mej ensam, så nu när jag vet det är det inte alls svårt att välja bort det förtärande egot. Och LEVA fullt ut med andra i livet som pågår just nu… Härligt är det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.