Gårdsfesten i Nykarleby

Det var trevligt på gårdsfesten i Nykarleby , och träffa gamla vänner. 🙂  På sanma gång blev det lite nostalgiskt att vara i sin gamla skola. och prata om minnen från den tiden.

+

Jag och min vän som då var min assistent 🙂

utanför internatet 🙂   

Här i rummet bodde jag. 🙂

20120530-204744.jpg

I denhär sängen sov jag. 🙂

20120530-205005.jpg

Min klasskamrat som jobbar på Folkhögskolan.

Ja jag tog lite bilder från skolan och ville visa er, var jag tillbringade mitt mellanår. Jag gick på Skrivar- och Dramalinjen. 2000 – 01  Det var året som jag tränade att börja bo hemifrån, lite kämpigt men det gick. På veckorna bodde jag på internatet och for hem till helgerna. Min assistent kom tre gånger om dagen och hjälpte mig. 🙂 En hel del med minnen och en god vän fick jag med mig i bagaget, och är så  tacksam för.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.