Var till akvarieaffären

Ja nu har jag varit till akvarieaffären, ni funderar säkert om jag har gått och blivit knäpp vid denhär tiden på dygnet. 🙂 Nej det har jag ändå inte blivit, alltså handlade jag på nätet. När jag flyttade i vintras så försvann det en väska med akvariesaker, och konstiga med det var att väskan kom nog hit till min nya lägenhet, men efter några dagar var den borta. Jag beställde rengöringssvamp att tvätta glaset med, en medel( som hindrar för att det ska bildas alg )och en rengöringspump (som man putsar bottnet med, den fungerar med batteri.) Nu känner jag mig riktigt nöjd, att jag kom mig för att köpa sakerna. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.